onsdag 27 oktober 2010

Nederlag men inte altför uppgiven

Ja man kan inte lyckas med allt! Får fel storlekar-filmen får inte rum så jag måste justera för att följa Måns rörelser. Bilder försvinner och blir stora och små efter behag. Spännande liv men inte som det var tänkt. Får använda penna och papper- hur stenålders får man vara när man ska ligga i framkant? Egna bilder lyckas jag inte använda för sumon tar bara enkla färgytor annars blir det små fläckar och inga linjer runt som det blir för Måns. Förtjusande dataliv! Men hoppas på bättring! Inget kan bli sämre och då har man något att arbeta utifrån.

3 kommentarer:

  1. Misströsta inte! Ta Moderskeppets kurs i Photoshop istället! En helt suverän kurs som man lär sig massor av! Tycker Sumo var svårt också!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker i alla fall att ditt bildexperiment är kul! Och håller med dig om det tekniska "karusell-åkandet". Fick i eftermiddags tips om det program som Martina rekommenderar. Vi får testa och se om det är lösningen för oss BC-individer... Ha det gott i höst-rusket! / Elisa

    SvaraRadera
  3. Tanken med SumoPaint är att testa ett gratisprogram. Det är inte alla elever eller skolor som har dyra CS programmen plus att eleverna inte behöva hämta hem krackade versioner av Photoshop.
    Har ni tillgång till Photoshop ska ni givetvis använda det!

    Bra jobb!
    /Måns

    SvaraRadera